Részletes leírás

Kikapcsolódnál a természetben, festői környezettel körülvéve? Akkor a tökéletes hely számodra a Matka-kanyon! A Szkopje belvárosától mindössze 30 percnyi autó útnyira található kanyonban számos kikapcsolódási lehetőség van: túrázás, pihenés, hajókázás és számos sportolási lehetőség (kajakozás, kenuzás). Remek kirándulóhely, elképesztő kilátással és kalandozási lehetőségekkel. A Matka-kanyon kihagyhatatlan látnivaló, ha az ember Szkopjében jár.

A Matka-kanyon tökéletes kikapcsolódási lehetőség minden korosztály számára a számos lehetőség miatt. Az aktív kikapcsolódok számára ott a kajakozási lehetőség vagy éppen a kiépített túraútvonalon való séta, amit bárki könnyedén teljesíthet. A pihenni vágyók pedig élvezhetik a csodálatos kilátást, piknikezhetnek egy padon vagy kipróbálhatják a macedón specialitásokat egy helyi étteremben.

Az ár magában foglalja az utazásta Matka-kanyonba és vissza kényelmes, tiszta 4 személyes személygépkocsival, illetve az idegenvezetést és túravezetést sétával a Matka-kanyonban. 

A túra időpontja legalább 3-4 óra, de igény szerint lehet hosszabb is.